COLORIКОИ СМЕ НИЕ

“Ако вървите по стъпките на другите, никога няма да ги настигнете.” Ние от “Колори” се стремим да сме първи, давайки най-доброто от себе си на всеки един клиент, всеки ден. Детайлите са нашият ключ към успеха. От идеята до нейната реализация за нас е важно да разберем Вашите желания и да им предадем реален облик. Нашият екип от специалисти ще разработи за Вас най-доброто интериорно решение, съобразено с Вашата индивидуалност. Целта ни е да бъдем винаги актуални, базирайки се на 24-годишен опит, креативност, качество и най-конкурентни цени.

Ние искрено вярваме в трансформиращата сила на дизайна и функционалността, възможността им да създават уют и удобство в дома или офиса, вдъхновявайки хората навсякъде по света. Добрите продукти и добрите взаимоотношения идват със съвместна работа. Развълнувани сме да започнем визуален диалог, да Ви предоставим възможност сами да конфигурирате Вашите нови щори и сенници и заедно да създадем нещо красиво!

COLORI ПРЕЗ ГОДИНИТЕкакво постигнахме

24 ГОДИНИ ОПИТ

Стартирайки през 1995г, ние от „Колори“ специализирахме в производството и продажбата на щори и сенници на над 27 модела слънцезащитни системи в над 722 цвята. За този дълъг период ние придобихме богат опит, който прилагаме, за да осигурим най-доброто обслужване на клиента – от началото до края на всяка поръчка.

НАД 2 МИЛИОНА ДЕКОРИРАНИ ПРОЗОРЦИ

Ние сме изключително горди, че сме декорирали над 2 милиона прозорци в България и чужбина, откакто стартирахме нашата дейност! Също така „Колори“ успя да се наложи като предпочитан партньор на над 250 дистрибуторски компании в България и чужбина.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Ние сме уверени в качеството на нашите продукти, така че Вие сте свободни да изберете своята щора или сенник без никакви притеснения! Следвайки световните тенденции и иновации, екипът на „Колори“ предлага на своите клиенти продукти с гаранция за качество и висок стандарт. През 2018г. фирмата успешно се сертифицира по Международен стандарт за качество ISO 9001:2015 и по Стандарт за управление на околната среда ISO 14001:2015.

ВИНАГИ НИСКИ ЦЕНИ

Ние от „Колори“ обичаме да комбинираме високото качество с ниски цени. Затова се стремим да Ви уверим, че всички наши продукти, произведени по индивидуални размери, са на възможно най-добрата цена, всеки път!

БЕЗПЛАТНИ МОСТРИ

Изборът на подходящата щора или сенник за Вашия дом / офис е важен процес. За да сте сигурни в избрания от Вас цвят, възползвайте се от нашата ексклузивна услуга и поръчайте до 5 безплатни мостри, които да прегледате в своя дом, преди да закупите. Заплащате единствено стойността на доставката.

COLORI - Ценови каталог

COLORI ЦЕНОВИ КАТАЛОГ

Благодарим Ви за проявения интерес към продуктите на “Колори”. Ако сте архитект, дизайнер, предприемач или дейността Ви е свързана с продажба на щори и сенници, с удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания и ще се радваме на бъдеща съвместна работа.