НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА

След като клиентът направи плащане с кредитна или дебитна карта, неговата поръчка ще бъде обработена и изпратена. Детайлите по обработката и изпращането на поръчката ще бъдат уточнени по телефона от консултант на „КОЛОРИ“. Всички плащания с банкови карти (кредитни или дебитни) преминават през компанията за Интернет технологии и финансови услуги Braintree (собственост на PayPal).

Braintree събира данните за вашата кредитна карта на техния защитен сървър, използвайки 256-битови криптографски протоколи Secure Socket Layer (SSL 3.0). Данните на кредитната Ви карта са защитени и не могат да бъдат прочетени или подправени по време на предаването.

ПЛАЩАНЕ С БАНКОВ ПРЕВОД

Авансово плащане в пълен размер под формата на паричен превод в банковата сметка на www.colori.bg „КОЛОРИ 2005“ ЕООД. В основание на плащането задължително посочете номера на Вашата поръчка, който ще получите по имейл при направена поръчка.

ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащане с наложен платеж е възможно само за поръчки с максимална стойност 200 лв. 

ВНИМАНИЕ: Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок „КОЛОРИ 2005“ ЕООД няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.