НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената, която ще платите, е цената, посочена в кошницата на онлайн магазина и в имейла Ви за потвърждение. Тези цени са с включен ДДС и общата цена е цената, която ще платите. При получаване на потвърждението по електронна поща проверете дали сте напълно доволни от цената на поръчаните стоки. Ако желаете  фактура попълнете необходимите данни.

 

Всички щори и сенници се изработват по индивидуални размери, което означава, че след изработката им, те не могат да се използват за друг клиент. Поради тази причина, поръчката става активна след като получим плащане от Ваша страна. Предлагаме възможност за плащане и с наложен платеж при доставка, но с ограничение в размера на сумата - за поръчки до 200,00 лв.

 

Начини на плащане:

  • С дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал
  • Плащане с банков превод
  • Плащане с наложен платеж - за поръчки до 200,00 лв.
  • Плащане през ePay.bg
  • Плащане в офиси на Изипей (EasyPay)

 

Цени на доставка:

  • Куриерска фирма ЕКОНТ: БЕЗПЛАТНО за всички щори, освен в случаите, когато е избран начин на плащане с наложен платеж, тогава доставката се заплаща от клиента. Доставката на сенниците и моторизираната релса за пердета и завеси се заплаща от клиента.
  • Куриерска фирма Спиди: доставката се заплаща от клиента 

Иформация за експедицията на готовата поръчка ще получите на посочения от вас и-мейл в деня на изпращането. 

Сроковете на доставка са в рамките на 2-3 работни дни, считано от деня на изработка и експедиция на продукта. ВАЖНО - при плащане с наложен платеж и/или при избор на доставка със СПИДИ се губи правото на БЕЗПЛАТНА доставка.

При поръчки, които се подават от по-малки населении места, е възможно забавяне поради факта че куриерските фирми обслужват тези селища 2-3 пъти седмично.
При пратки с дължина над 3.50 метра също е възможно забавяне на доставката с 3-4 дни, поради нуждата от по-специално транспортно средство, което обслужва фабриката само в определени дни на седмицата. 
Длъжни сме да предупредим нашите клиенти от много малките села или махали, че при дължина на пратката над 3.50 метра е възможно куриерските фирми да откажат доставката до клиента. В такива случаи пратката се доставя до най-близкия офис на куриерската фирма.

Доставките с куриер се извършват от 9:00 до 18:00 часа в работен ден.

ЗАБЕЛЕЖКА: При поръчка на 2 или повече различни продукта, например - Вертикални щори и Класически Сенник, може да се получи, че срока им за изработка е с различна продължителност. Фабриката не складира готовите поръчки, а ги изпраща към клиента веднага след изработването им. По тази причина е възможно да получите двата продукта в различни дни! Това не важи само при плащане с наложен платеж, при който поръчките се изпращат заедно.