about

25 ГОДИНИ ОПИТ

Стартирайки през 1995г, ние от „Колори“ специализирахме в производството и продажбата на щори и сенници на над 27 модела слънцезащитни системи в над 722 цвята. За този дълъг период ние придобихме богат опит, който прилагаме, за да осигурим най-доброто обслужване на клиента – от началото до края на всяка поръчка.

НАД 2 МИЛИОНА ДЕКОРИРАНИ ПРОЗОРЦИ

„КОЛОРИ“ успя да се наложи като предпочитан партньор на над 250 дистрибуторски компании в България и чужбина.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Ние сме уверени в качеството на нашите продукти, така че Вие можете да изберете своята нова щора или сенник без никакви притеснения! Следвайки световните тенденции и иновации, екипът на „Колори“ предлага на своите клиенти продукти с гаранция за качество и висок стандарт. През 2018г. фирмата успешно се сертифицира по Международен стандарт за качество ISO 9001:2015.

ВИНАГИ НИСКИ ЦЕНИ

Ние от „Колори“ обичаме да комбинираме високото качество с ниски цени. Затова се стремим да Ви уверим, че всички наши продукти, произведени по индивидуални размери, са на възможно най-добрата цена, всеки път!

БЕЗПЛАТНИ МОСТРИ

Изборът на подходящата щора за Вашия дом / офис е важен процес. За да сте сигурни в избрания от Вас цвят, възползвайте се от нашата ексклузивна услуга и поръчайте до 5 безплатни мостри, които да прегледате в своя дом. Заплащате единствено стойността на доставката.

AT GLANCE

COLORI

0
години опит
0
модела щори и сенници
0
декорирани прозорци
0
страни